Transportit

Kostot e Transportit

Për porositë nën 5.000 Lekë kostoja është si më poshtë:

Për qytetin e Tiranës kosto është 200 Lekë (Deri ne 10Kg) dhe koha e dorëzimit është nga 24 deri në 48 orë.

Dorëzimi Falas

Për porosi mbi 5.000 Lekë kostot e transportit janë falas për të gjithë Tiranën.

NEWSLETTER

Regjistrohu për të marrë i pari njoftimet mbi ofertat e rinj:

Info

About

Llogaria ime

Forum

Contact

agorai.al eshte eshop ne tirane online ne cdo moment per produktet qe preferoni

Albania - Tirana

Contact

+355693237937

info@agorai.al

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 nga agorai. Të gjitha të drejtat e rezervuara