ABOUT US

Pse te zjedhesh Agorai per blerje online?

Ne jemi një dyqan shitjeve online në Shqipëri të profilizuar në PC Part - Electronic - Gadget. Të gatshëm t’ju shërbejme kudo qe të ndodheni në qytetin e Tiranës dhe njëkohësisht të sigurojmë çmimet më të mira per ju.

 

Ju garantojmë:

1. Çmimet më të mira në treg të garantuara.

2. Në Agorai gjej produktin te aksesueshme ne çdo moment nga telefoni juaj. Të cilat ia u sjellim kudo që të ndodheni ne qytetin e Tiranës.

3. Dorëzimi i produktëve do të kryhet brenda 2 ditëve nga dita pasardhëse e konfirmimit të porosisë.

4. Pagesa mund të bëhet në dorë në momentin e dorëzimit të porosisë.

NEWSLETTER

Regjistrohu për të marrë i pari njoftimet mbi ofertat e rinj:

Info

About

Llogaria ime

Forum

Contact

agorai.al eshte eshop ne tirane online ne cdo moment per produktet qe preferoni

Albania - Tirana

Contact

+355693237937

info@agorai.al

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 nga agorai. Të gjitha të drejtat e rezervuara